Följ Bredbandsbolaget

Bredbandsbolaget firar Sveriges nöjdaste kunder

Nyhet   •   Jun 15, 2012 15:10 CEST

Nu firar Bredbandsbolaget utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste bredbandskunder 2011” i en ny reklamkampanj signerad av Acne Advertising. Kampanjen består av flera reklamfilmer som alla bygger på vinsten av Svenskt Kvalitetsindex årliga undersökning av tele- och datakombranschen.

I den första filmen sprutas det sylt i slangar, tårtbottnar skjuts ut från katapulter och mekaniska ugglor levererar ett lass med grön marsipan. Huvudpersonen är fortfarande Bredbandsbolagets hjälte, men även anställda på Bredbandsbolaget är med och firar. Under kampanjperioden erbjuder Bredbandsbolaget nya och befintliga kunder två månader fritt på TV, bredband eller telefoni*.

– Kampanjen är en fortsättning på Upplev Mer-konceptet och ett sätt för oss att fira utmärkelsen tillsammans med våra kunder, befintliga som nya. Vi vill visa att vi är glada och stolta över att ha Sveriges nöjdaste kunder och samtidigt göra det med glimten i ögat, vilket jag tycker vi lyckas med i reklamfilmerna, säger Sara Hallsund, Reklam- och Varumärkesansvarig på Bredbandsbolaget.

Filmerna är producerade av Partizan Stockholm och regisserade av Sebastian Hedin. Förutom i TV kommer kampanjen även att synas i print, online och radio.

* För befintliga kunder som redan har bredband via Bredbandsbolaget, omfattar erbjudandet två månader fritt på tv eller telefoni.

Arbetsgrupp
Acne Advertising:
Adam Springfeldt, Creative Director
Lars-Göran Uddman, Projektledare
Erik Bergqvist, Copywrite
Johan Holmgren, Art Director
Sofie Holmström, Produktionsledare

 Bredbandsbolaget:
Patrik Söder, Head of Brands på Telenor Sverige
Sara Hallsund, Reklam- och Varumärkesansvarig på Bredbandsbolaget
Susanne Sahlström Nygren, Projektledare på Bredbandsbolaget