Följ Bredbandsbolaget

​Bredbandsbolaget och Canal Digital träffar nytt avtal med Bonnier om att sända TV4:s kanaler

Pressmeddelande   •   Mar 20, 2018 19:31 CET

Telenorägda Bredbandsbolaget och Canal Digital har träffat en överenskommelse med Bonnier om att fortsätta få sända TV4:s kanaler och innehåll för Bonnier som äger kanalerna. Det blir således ingen släckning av kanalerna.

– Vi och Canal Digital har förhandlat intensivt med Bonnier för att undvika orimliga prishöjningar och försämrade villkor för våra kunder. Vi vill tacka våra kunder för deras tålamod och stöd. Vi gick in i förhandlingen för att våra kunder inte skulle få långsiktiga försämringar med höjda priser och sämre villkor vilket vi anser att vi har uppnått. Vi vill också tacka Bonnier för att de kom tillbaka till förhandlingsbordet för att nå en kompromiss, säger Jakob Bökman, utvecklingschef för tv på Bredbandsbolaget och fortsätter:

– Vi är samtidigt besvikna över att det ska behöva gå såhär långt för att komma överens om nya avtal. Det är inte sällsynt att förhandlingar av den här typen drar ut in i det sista, utan att man behöver föra dem i media för den sakens skull. 

Journalister når presstjänsten på 08-41 01 00 40 och press@bredband.com

Om Bredbandsbolaget

Bredbandsbolaget erbjuder uppkoppling med höga hastigheter för internetaccess, digital-tv, telefoni och andra tjänster. Företaget har fler än 650 000 fiber- och bredbandskunder och knappt 500 000 tv-kunder. Bolaget är en del av Telenor Sverige. www.bredbandsbolaget.se