Följ Bredbandsbolaget

Bredbandsbolaget på campingturné i husvagn

Pressmeddelande   •   Jul 08, 2010 15:17 CEST

Husvagnen kommer att stå på Centralen i Stockholm från den 8 till 10 juli för att sedan rulla vidare ut i campingsverige. Hit kan man komma för att inspireras och få information om Bredbandsbolagets olika produkter samtidigt som man bl.a. kan spela Nintendo Wee och Xbox och sjunga karaoke.

 – De allra flesta av oss förknippar ordet semester med upplevelser av olika slag. Det är framförallt under sommaren vi verkligen har tid att luta oss tillbaka och njuta av både film och musik. Genom att besöka olika campingplatser runt om i landet är vår husvagnsturné ett väldigt bra sätt för oss att nå ut till både befintliga och nya kunder. Bredbandsbolagets husvagn är ett digitalt hem, fast på hjul, och vem som helst är välkommen in att uppleva mer under semestern, säger Sara Hallsund, marknadsansvarig på Bredbandsbolaget.

På campingplatserna kommer Bredbandsbolaget bl.a. att arrangera en karaoketävling. Varje dag koras en karaokevinnare som uppträder med sin egen version av Bredbandets hit ”Upplev mer”. Det vinnande bidraget, som filmats, visas på bioduken innan SF:s film ”Sommaren med Göran”. Alla bidrag läggs upp löpande på Bredbandsbolagets egna YouTube-kanal. Det bidraget som fått flest visningar mellan 11:e och 31:a augusti vinner fritt mobilt bredband i ett år tillsammans med en ny laptop med F-Secure’s säkerhetsprogram.

Länk till karaoekebidrag: http://www.youtube.com/bredbandsbolaget

För mer information, kontakta:
Presstjänsten, Telenor Sverige
08-41 00 75 55

 

Om Bredbandsbolaget
Bredbandsbolaget erbjuder bredband med höga hastigheter för Internetaccess, telefoni, digital-tv och andra tjänster. Företaget har fler än 475 000 privat- och företagskunder och ett nät som omfattar två miljoner svenska hushåll på över 70 orter. Bredbandsbolaget är också en av Sveriges största leverantörer av bredbandstelefoni med fler än 200 000 anslutna hushåll. Bredbandsbolaget är en del av Telenor, Sveriges ledande helhetsleverantör av kommunikationstjänster, såsom mobil och fast telefoni samt datatjänster.