Följ Bredbandsbolaget

Nya routrar gör Bredbandsbolaget åtta gånger snabbare

Pressmeddelande   •   Sep 16, 2015 13:30 CEST

Bredbandsbolagets nya kunder erbjuds från och med idag två nya routermodeller, som är upp till åtta gånger snabbare än tidigare modeller. Kunderna kan därmed uppleva en av marknadens snabbaste trådlösa hastigheter.

Lanseringen sker efter en noggrann urvalsprocess av hårdvaruleverantörer där kravställningen har omfattat såväl hastighet, säkerhet, användarvänlighet och antal potentiellt uppkopplade enheter.

– Vi är glada att presentera routrar av så pass hög kvalitet som samtidigt är fungerar med alla våra bredbandstjänster. Bredbandsbolagets kunder är vana vid snabbt internet och TV över fiber och därför är vi glada över att nu kunna erbjuda maximal hastighet även trådlöst i hemmet, säger Jonas Jegerborn, marknadschef på Bredbandsbolaget.

De nya routrarna är Technicolors TG784n v3 och TG789vac som ersätter Bredbandsbolagets tidigare routrar. Befintliga kunder har möjlighet att uppgradera till de nya routrarna mot en mindre avgift.  

Journalister når presstjänsten på 08-41 01 00 40 och press@bredband.com

Om Bredbandsbolaget
Bredbandsbolaget erbjuder bredband med höga hastigheter för Internetaccess, telefoni, digital-tv och andra tjänster. Företaget har fler än 475 000 privat- och företagskunder i ett nät som omfattar två miljoner svenska hushåll. Bredbandsbolaget är också en av Sveriges största leverantörer av bredbandstelefoni med fler än 200 000 anslutna hushåll. Bolaget är en del av Telenor Sverige. www.bredbandsbolaget.se